Elektronski stroji za razrez paspartujev - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
VALIANI Mat Pro Ultra120
VALIANI Mat Pro Ultra 120

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA 120 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.

Valiani Supreme iS 120
VALIANI Supreme iS 120

Supreme iS 120 računalniško voden pnevmatski upravljivi stroj za rezanje  kartona, kaširne pene in PVC je izdelan po standardih visoke kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in priročno oblikovanega. Reže iz sprednje strani, in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine in prej določene dvojne in trojne paspartuje, brez vmesnega premikanja, kar prihrani veliko časa in tako predstavlja pomembno prednost v primerjavi z drugimi istovrstnimi stroji. Zraven je na voljo tudi Software Future Mat Designer, ki ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od preprostih odprtin do zapletenih večkratnih odprtin različnih oblik. Future supreme stroj za rezanje paspartujev se odlično prilagaja različnim vrstam površin in konceptom oblikovanja.

VALIANI PLUS-iS 120
VALIANI PLUS-iS 120

VALIANI PLUS-iS 120 elektronsko pnevmatski voden stroj za rezanje kartona, kaširne pene in PVC je na voljo v dveh velikostih. Reže od spredaj in od zadaj, enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter prej določene dvojne in trojne paspartuje, pri čemer vmesno premikanje paspartuja ni potrebno. Zaradi naštetih lastnosti se prihrani ogromno dragocenega časa, omogočena je raznovrstna uporaba, katere drugi podobni stroji ne zagotavljajo. Priprava stroja za obratovanje je mogoča že z najosnovnejšim orodjem, na voljo pa je tudi Software Future Mat Designer, ki ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od preprostih odprtin, vse do zapletenih večkratnih odprtin različnih oblik.

VALIANI LIBRA-i
VALIANI LIBRA-i

Libra i je elektronski stroj z dvojno glavo za velike formate in omogoča točen in kakovostni razrez. Robustna in zanesljiva oprema je primerna za velik razpon materialov.

VALIANI GEMINUS-iV
VALIANI GEMINUS-iV

Geminus je elektronsko-pnevmatski fletbed stroj s kleščami in dvojno glavo za velike formate. Geminus omogoča optimalno razporeditev izrezov za čim manjšo potrato materiala. Pritrjevalni sistem v kombinaciji z vacuum tehnologijo omogoča visoko natančnost.

VALIANI Mat Pro Ultra V 120
VALIANI Mat Pro Ultra V 120

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA V 120 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.

VALIANI Mat Pro Ultra 150
VALIANI Mat Pro Ultra 150

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA 150 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.

VALIANI Mat Pro Ultra V 150
VALIANI Mat Pro Ultra V 150

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA V 150 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.

VALIANI Supreme iS 250
VALIANI Supreme iS 250

Supreme iS 250 računalniško voden pnevmatski upravljivi stroj za rezanje  kartona, kaširne pene in PVC je izdelan po standardih visoke kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in priročno oblikovanega. Reže iz sprednje strani, in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine in prej določene dvojne in trojne paspartuje, brez vmesnega premikanja, kar prihrani veliko časa in tako predstavlja pomembno prednost v primerjavi z drugimi istovrstnimi stroji. Zraven je na voljo tudi Software Future Mat Designer, ki ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od preprostih odprtin do zapletenih večkratnih odprtin različnih oblik. Future supreme stroj za rezanje paspartujev se odlično prilagaja različnim vrstam površin in konceptom oblikovanja.

VALIANI Supreme iS 150
VALIANI Supreme iS 150

Supreme iS 150 računalniško voden pnevmatski upravljivi stroj za rezanje  kartona, kaširne pene in PVC je izdelan po standardih visoke kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in priročno oblikovanega. Reže iz sprednje strani, in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine in prej določene dvojne in trojne paspartuje, brez vmesnega premikanja, kar prihrani veliko časa in tako predstavlja pomembno prednost v primerjavi z drugimi istovrstnimi stroji. Zraven je na voljo tudi Software Future Mat Designer, ki ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od preprostih odprtin do zapletenih večkratnih odprtin različnih oblik. Future supreme stroj za rezanje paspartujev se odlično prilagaja različnim vrstam površin in konceptom oblikovanja.

VALIANI PLUS-iS 150
VALIANI PLUS-iS 150

VALIANI PLUS-iS 150 elektronsko pnevmatski voden stroj za rezanje kartona, kaširne pene in PVC je na voljo v dveh velikostih. Reže od spredaj in od zadaj, enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter prej določene dvojne in trojne paspartuje, pri čemer vmesno premikanje paspartuja ni potrebno. Zaradi naštetih lastnosti se prihrani ogromno dragocenega časa, omogočena je raznovrstna uporaba, katere drugi podobni stroji ne zagotavljajo. Priprava stroja za obratovanje je mogoča že z najosnovnejšim orodjem, na voljo pa je tudi Software Future Mat Designer, ki ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od preprostih odprtin, vse do zapletenih večkratnih odprtin različnih oblik.