Stenski sistemi - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
Click Rail
Click Rail

Sistem za obešanje slik Artiteq je praktičen in enostaven za uporabo. Primeren je za uporabo tako v vašem domu, kot v poslovnhi in galerijskih prostorih. Click rail stenski sistem za obešanje slik je univerzalni stenski obešalni sistem. Priljubljen je predvsem zaradi preproste montaže, elegantnega videza, hitre uporabe in menjave slik ter vsesplošne uporabnosti. 

Combi Rail Pro Light
Combi Rail Pro Light

Sistem za obešanje slik Artiteq je praktičen in enostaven za uporabo. Primeren je za uporabo tako v vašem domu, kot v poslovnih in galerijskih prostorih. Combi Rail Pro-Light stenski sistem za obešanje in razsvetljevanje slik omogoča čudovito predstavitev umetnin.

Classic Rail Plus
Classic Rail Plus

Sistem za obešanje slik Artiteq je praktičen in enostaven za uporabo. Primeren je za uporabo tako v vašem domu, kot v poslovnih in galerijskih prostorih. Classic Plus Rail sistem je zasnovan posebej za obešanje težkih slik - do 100 kg. Je univerzalni stenski sistem in priljubljen predvsem zaradi preproste montaže, elegantnega videza, hitre uporabe in menjave slik ter vsesplošne uporabnosti.