Pripomočki za obdelovanje pene - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
FoamWerks Straight Cutter
FoamWerks Straight Cutter

Pripomoček Straight cutter rezalnik ravnih linij omogoča popolni ravni razrez kaširne pene. Rezilo ostaja pod popolnim 90 stopinjskim kotom in s tem olajša tudi kasnejše obdelovanje pene, združevanje kotov ipd. 

FoamWerks  V Cutter
FoamWerks V Cutter

V-cutter rezalnik V izrezov omogoča izrez  V-utorov pene do popolnosti. Funkcije vključujejo prilagodljivorezilo debelini pene, režo  s predalčkom na zadnji strani za varno shranjevanje rezil (5 nožev vključenih), možnost uporabe nastavka skupaj z 90cm ravnilom (Logan Rail), ki ima posebno oblikovan utor in omogoča rezanje po začrtani liniji brez odklona rezila.

FoamWerks Hole cutter
FoamWerks Hole cutter

Pripomoček je odličen pri izrezovanju lukenj v peno brez posebnega napora. Na voljo so trije različni premeri. Luknjo izrežemo s pomočjo preprostih krožnih gibov oziroma uvrtavanja. Ostanek pene (krog) preprosto odstranjujemo s pritiskom na zgornji potisni gumb. Plastična zaščita nam s pomočjo štirih tangent omogoča določitev natančnega presečišča in s tem središča kroga.

FoamWerks Freestyle cutter
FoamWerks Freestyle cutter

Freestyle cutter za izrezovanje prostoročnih linij je način rezanja začrtane linije s pomočjo preprostega potiska. Je preprost za uporabo, rezilo zapišimo v peno v začetni poziciji in potiskamo po zamišljeni liniji ali obliki. Ergonomična oblika držala poenostavi rezanje, dodatna rezila so varno shranjena v samem držalu.

FoamWerks Accessory Kit
FoamWerks Accessory Kit

Accessory Kit pripomočki za obdelovanje pene v kompletu vsebujejo bel lepilni trak, click in prilagodljive pritrjevalce, pritrjevalce na pritisk ter nazobljene in prozorne samolepilne obešanke. 

FoamWerks Straight Bevel Cutter
FoamWerks Straight Bevel Cutter

Foamwerks izrezovalnik ravnih in poševnih linij združuje najmanj dve funkciji rezanja - ravno ter kotno. Za menjavo kota razreza je potrebno le obrniti plastični podpornik z navojem. Pripomoček namreč za razliko od navadnih ročnih nožev omogoča rezanje z dodatno podporo teže. S tem lahko lažje nadzorujemo kot razreza in ohranjamo enakomerno linijo. 

FoamWerks Rabbet Cutter
FoamWerks Rabbet Cutter

Izrezovalnik robnih linij za kotno združevanje. Z njim ustvarite popolno združevanje sosednih plošč z rezalnikom robnih izrezov. Ergonomska konstrukcija držala omogoča lahkotno in preprosto delo. Skriti sistem dvojnega rezila zahteva le en poteg za končni rezultat. Z Rabbet Cutterjem pravzaprav odstranite odvečno peno v kotu, kjer želite združiti sosedno ploščo in ustvariti eleganten stik. 

FoamWerks Circle Cutter
FoamWerks Circle Cutter

FoamWerks Circle Cutter je odličen pripomoček za izrezovanje krogov v kaširni peni. 

FoamWerks Tape samolepilni trak
FoamWerks Tape

Beli samolepilni trak za neopazno lepljenje bele pene. 

FoamWerks Rail System
FoamWerks Rail System

Rail system podporno ravnilo za rezalne pripomočke.

FoamWerks L-clips
FoamWerks L-clips

L-clips podporni elementi za peno (4 kosi).

FoamWerks T-clips
FoamWerks T-clips

T - Clips podporni elementi za peno (4 kosi).