Pištole za zabijanje - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
Fletcher Fleksimaster - mehanska pištola
Fleximaster - mehanska

Fleximaster mehanska pištola za fleksibilne ploščice znamke Fletcher velja za vzdržljivo poštolo za zabijanje, uporaba je preprosta, delo pa se opravi hitro. Opremljena je s posebej oblikovanim ročajem za čvrst in udoben prijem. Fleksibilne ploščice so upogljive in omogočijo menjavanje slike ali pa ponovno čiščenje stekla.

T225 – mehanska pištola
T225 - mehanska

T225 Frames Corner je mehanska pištola namenjena uporabi fleksibilnih in trdih ploščic. Fleksibilne so upogljive in omogočajo menjavanje slike ali pa ponovno čiščenje stekla. T225 mehanska pištola je zaradi svoje zanesljivosti in zmerne cene eden izmed najbolj prodajanih tovrstnih pripomočkov na svetu. Polnilo se napolni z lahkoto.

Framemaster  – mehanska pištola
Framemaster - mehanska

Framemaster mehanska pištola za trde ploščice velja za vzdržljivo poštolo za zabijanje, uporaba je preprosta, delo pa se opravi hitro. Opremljena je s posebej oblikovanim ročajem za čvrst in udoben prijem. Polnilo se se napolni z lahkoto.
 

C325 – Pnevmatska pištola
C325 – Pnevmatska

C325 pnevmatska pištola za trde in fleksibilne sponke Frames Corners se odlično obnese pri vseh vrstah okvirjanja, namenjena pa je uporabi trdih in fleksibilnih ploščic. Ploščice so upogljive, tako da je menjavanje slike preprosto, steklo pa se lahko vedno znova očisti. Pnevmatski sprožilec delo olajša, večje število okvirjev pa se sestavi v zelo kratkem času.

C310 – Pnevmatska pištola
C310 – Pnevmatska

C310 Pnevmatska pištola Frames Corners je namenjena uporabi U sponk in žebljev. Pištola je odlična za napenjanje platna.

T120 – mehanska pištola
T120 – mehanska

Ročna pištola, namenjena uporabi žebljev velikosti 18 mm.