Stropni sistemi - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
Hanging Set viseči set za vgradni strop
Hanging Set viseči set za vgradni strop

Veliko prostorov je opremljenih z vgradnimi stropi (trgovski centri, šole...) Hanging Set - viseči set za vgradni strop omogoča profesionalno rešitev za obešanje raznih napisov, ne da bi pri tem poškodovali plošče vgradnega stropa.

Hanging Set viseči set za betonski ali jekleni strop
Hanging Set viseči set za betonski ali jekleni strop

Hanging set - viseči set za betonski/jekleni strop nudi samodejni sistem "auto-grip", ki omogoča enostavno prilagajanje različnih visečih zank, kar omogoča prilagajanje višine viseče plošče. Tako lahko obešamo razlilčne napise, reklamne table ali svetlobne table. 

Up Rail
Up Rail

Sistem za obešanje slik Artiteq je praktičen in enostaven za uporabo. Primeren je za uporabo tako v vašem domu, kot v poslovnih in galerijskih prostorih. Up Rail stropni sistem za obešanje slik je univerzalni stropni obešalni sistem in priljubljen predvsem zaradi preproste montaže, elegantnega videza, hitre uporabe in menjave slik ter vsesplošne uporabnosti. Sistem je posebno primeren za pritrditev med stropom in betonsko steno.

Top Rail
Top Rail

Sistem za obešanje slik Artiteq je praktičen in enostaven za uporabo. Primeren je za uporabo tako v vašem domu, kot v poslovnih in galerijskih prostorih. Top Rail stropni sistem za obešanje slik je univerzalni stropni obešalni sistem in priljubljen predvsem zaradi preproste montaže, elegantnega videza, hitre uporabe in menjave slik ter vsesplošne uporabnosti.