Elektronski stroji - razrez (Framing) - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
Valiani Nexus 150
Valiani Nexus 150

Valiani Nexus 150 je hiter, napreden in natančen elektronski pnevmatski stroj za izrezovanje paspartujev in predstavlja evolucijo v okviraški industriji. Odlikuje ga vrhunski inžiniring in najboljša hitrost v svojem razredu, ter napredne funkcije in napreden sistem - BlueTooth Connectivity. Ima permanentno orodje za risanje. Z njim lahko režemo paspartuje, kaširno peno, stadur... Zavzema malo prostora saj ima možnost 3 pozicij - vodoravno, pod kotom, in navpično (opcijsko). Vpenjalni sistem zložljivih zatičev omogoča delo z različnimi materiali in sabilnost materiala med rezanjem, da ga ne poškodujemo. Omogoča "Face Up" in "Face Down" rezanje ter 90° rezanje. Glave lahko menjamo hitro in enostavno.  

Valiani Nexus 120
Valiani Nexus 120

Valiani Nexus 120 je hiter, napreden in natančen elektronski pnevmatski stroj za izrezovanje paspartujev in predstavlja evolucijo v okviraški industriji. Odlikuje ga vrhunski inžiniring in najboljša hitrost v svojem razredu, ter napredne funkcije in napreden sistem - BlueTooth Connectivity. Ima permanentno orodje za risanje. Z njim lahko režemo paspartuje, kaširno peno, stadur... Zavzema malo prostora saj ima možnost 3 pozicij - vodoravno, pod kotom, in navpično (opcijsko). Vpenjalni sistem zložljivih zatičev omogoča delo z različnimi materiali in sabilnost materiala med rezanjem, da ga ne poškodujemo. Omogoča "Face Up" in "Face Down" rezanje ter 90° rezanje. Glave lahko menjamo hitro in enostavno.  

Valiani Maximus 160
Valiani Maximus 160

Valiani Maximus 160 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami. 

Valiani Maximus 80
Valiani Maximus 80

Valiani Maximus 80 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami. 

Valiani Maximus 250
Valiani Maximus 250

Valiani Maximus 250 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami. 

Valiani Maximus 265
Valiani Maximus 265

Valiani Maximus 265 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami. 

Valiani Maximus V80
Valiani Maximus V80

Valiani Maximus V80 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Vakuumska delovna površina in vpenjalni sistem zložljivih zatičev omogočata delo z različnimi materiali in stabilnost materiala med rezanjem ne da ga poškodujemo. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami. 

Valiani Maximus V160
Valiani Maximus V160

Valiani Maximus V160 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Vakuumska delovna površina in vpenjalni sistem zložljivih zatičev omogočata delo z različnimi materiali in stabilnost materiala med rezanjem ne da ga poškodujemo. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami. 

Valiani Maximus V250
Valiani Maximus V250

Valiani Maximus V250 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Vakuumska delovna površina in vpenjalni sistem zložljivih zatičev omogočata delo z različnimi materiali in stabilnost materiala med rezanjem ne da ga poškodujemo. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami. 

Valiani Maximus V265
Valiani Maximus V265

Valiani Maximus V265 je natančen, učinkovit, prilagodljiv in robusten elektronski rezalni stroj z dvojno glavo namenjen okviraški industriji. 2 neodvisna sistema glav preprečujeta prekinitev med delovnim ciklom. Vakuumska delovna površina in vpenjalni sistem zložljivih zatičev omogočata delo z različnimi materiali in stabilnost materiala med rezanjem ne da ga poškodujemo. Odlikuje ga visoka hitrost in natančnost. Namenjen je profesionalnim uporabnikom. Menjava glav je enostavna. Reže do debeline 20 mm. Globino reza se lahko nastavi ročno s koraki po 0,1 mm, tako zagotavlja boljši nadzor kakovosti ko delamo z različnimi materiali in debelinami.