Avtomatski stroji za sestavljanje okvirjev - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
JUMBO JOINT AUTOMATICA EC 2P
JUMBO JOINT AUTOMATICA EC 2P

The Jumbo Joint Automatica EC2P je pnevmatični elektronski stroj za sestavljanje majhnih, srednjih in velikih okvirjev. Okvir popolnoma oprime, premična glava pa omogoča vstavljanje sponk na željenem mestu. Deluje lahko tako avtomatično kot ročno. Navadna oblika stroja vsebuje enojno zgornje potisno ročko, pritrjeno oporo in vzmetno potisno napravo za sponke. 

JUMBO JOINT AUTOMATICA EC 3P
JUMBO JOINT AUTOMATICA EC 3P

Jumbo Joint Automatica 3P je pnevmatični elektronski stroj za sestavljanje majhnih, srednjih in velikih okvirjev, velikih od 8x8cm do 120x110cm. Je visoko kvaliteten stroj, ki združuje različne oblike okvirjev. Deluje tako automatično kot ročno. Okvir je najprej pritrjen skupaj pod želenim kotom nato pa premična glava vstavi sponke na željenem mestu. 

JUMBO JOINT AUTOMATICA 5MP
JUMBO JOINT AUTOMATICA 5MP

Visoka zmogljivost Jumbo Joint Automatica 5MP omogoča hitro in prilagodljivo delo za vse vrste produkcije. Dostopen je na podstavku ali pa ga preprosto postavimo na delovno površino. Avtomatsko lahko vstavi eno ali več sponk na največ pet samostojnih ali vzporednih pozicij. Sposoben je shraniti do 250 različnih delovnih postopkov glede na 250 različnih vrst okvirjev. Posebno znanje za njegovo upravljanje ni potrebno, saj je preprosto obvladljiv.