Elektronski stroji za razrez paspartujev - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
VALIANI Mat Pro Ultra120
VALIANI Mat Pro Ultra 120

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA 120 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.

VALIANI Mat Pro Ultra V 120
VALIANI Mat Pro Ultra V 120

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA V 120 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.

VALIANI Mat Pro Ultra 150
VALIANI Mat Pro Ultra 150

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA 150 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.

VALIANI Mat Pro Ultra V 150
VALIANI Mat Pro Ultra V 150

Elektronsko vodeni pnevmatski stroj za rezanje kartona in kaširne pene MAT PRO ULTRA V 150 CMC je narejen in oblikovan po najvišjih standardih kvalitete, kar ga odlikuje kot izjemno stabilnega, trajnega in praktično oblikovanega. Mat-pro CMC reže iz sprednje strani in sicer enojne in večkratne odprtine, v-odprtine ter izbrane dvojne in trojne paspartuje, brez da bi jih vmes premikali. Lastnosti stroja prihranijo veliko delovnega časa, kar je izjemna prednost. Future Mat Designer Software ponuja neomejene možnosti oblikovanja, od enostavnih do zapletenih večkratnih odprtin in različnih oblik.