Čopiči - - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
Čopiči serije J1001 - sintetični
Čopiči serije J1001

Čopiči serije J1001 so iz sintetične dlake in na voljo v štirih različnih oblikah - okrogli (R), poševno prisekani (A), lisičji rep (FR) in ravni (F). Izbirate lahko med različnimi velikostmi. Idealni so za slikanje z akrilom, ne zaostajajo pa tudi pri slikanju z oljem ali pri kakšni drugi uporabi.

Čopiči serije J1097 - sintetični
Čopiči serije J1097

Čopiči serije J1097 so iz sintetične dlake in na voljo v štirih različnih oblikah - okrogli (R), poševno prisekani (A), lisičji rep (FR) in ravni (F). Izbirate lahko med različnimi velikostmi. Idealni so za slikanje z akrilom, ne zaostajajo pa tudi pri slikanju z oljem ali pri kakšni drugi uporabi.

Čopiči sintetični J1010 sintetični
Čopiči serije J1010

Čopiči serije J1010 so iz sintetične dlake in uporabni za slikanje v različnih tehnikah. Čopiči imajo kratke ščetine ter dolgo zeleno držalo.

Čopiči serije J1086 - sintetični
Čopiči serije J1086

Čopiči serije J1086 so čopiči mahagonij barve iz sintetične dlake in na voljo v štirih različnih oblikah - ploščati (B), okrogli (R), ovalen (FR) in ravni (F). Izbirate lahko med različnimi velikostmi. Idealni so za slikanje z akrilom, ne zaostajajo pa tudi pri slikanju z oljem ali pri kakšni drugi uporabi.

Čopiči serije J2001 - sintetični
Čopiči serije J2001

Čopiči serije J2001 so iz sintetične dlake in na voljo v treh različnih oblikah - okrogli bele ščetine (R), ploščati bele ščetine (F) in pahljačasti (FN). Izbirate lahko med različnimi velikostmi. Idealni so za slikanje z akrilom, ne zaostajajo pa tudi pri slikanju z oljem ali pri kakšni drugi uporabi.