Storitve - Folije - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.

Storitve

Kot dodatno storitev vam ponujamo tisk, kaširanje, laminiranje in razrez folij.

TISK:
Pri Vidalu poskrbimo za visokokakovostni tisk. Tiskamo lahko na različne materiale kot so Roll up mediji, samolepilne folije, papirji, platna, ferro folije, One Way vision folije ter asfaltne folije. HP Latex 360 je barvni brizgalni tiskalnik zasnovan za tiskanje visokokakovostnih slik na gibkih medijih. Nekatere glavne lastnosi so: Najostrejša kakovost tiska, gladki prehodi in jasne podrobnosti v 6 barvah v ločljivosti 1200 pik na palec (dpi). Na voljo pa je tudi tisk na pigmentni tiskalnik visoke resolucije.Vaše fotografije, reprodukcije ali oblikovne izdelke v digitalni obliki, lahko natisnemo tudi na platno ter platno napnemo na podokvir.

KAŠIRANJE:
Vse plakate, nalepke, fotografije in odtise na drugih mehkih materialih vam lahko kaširamo na trdo podlago (forex, peno, les, aluminij, plaksi,...), da se boste izognili zvijanju materiala, hkrati pa dosegli trdnost, primerno za obešanje materialov. Omogočamo vam kaširanje vseh materialov do širine 150 cm. Ob kaširanju izdelka na nesamolepilnem materialu uporabimo dvostransko lepilo.

PLASTIFICIRANJE OZIROMA LAMINACIJA:
Je postopek nanašanja prozorne zaščitne folije na površino fotografije/medija. Plastificirana folija ščiti pred prstnimi odtisi, umazanijo, poškodbami in vplivi UV svetlobe. Na voljo je v različnih površinskih efektih od katerih so najbolj pogosti mat, satin in gloss. Fotografije zaščitene s plastifikacijo ne potrebujejo zaščite stekla, so zaradi tega lažje in se ne lomijo. Plastificiranje izvajamo s plastificirnimi stroji Drytac s silikonskimi valji.

IZREZ NALEPK:
Poskrbimo lahko za izrez nalepk raznih oblik. Izrezujemo jih s pomočjo Summa cutterja, katerega značilnost je izredna natančnost izrezov. Nalepke lahko izrežemo iz folij različnih barv ali pa jih najprej stiskamo in nato izrežemo.

Za več informacij in svetovanje glede potrebe in priporočljivosti smo vam na voljo.