Giljotine - Stroji - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
MORSO F DELUX (mehanska)
MORSO F DELUX (mehanska)

Morso F mehanska giljotina je primerna za rezanje lesenih in PVC letev. Kote 45o odreže z dvema reziloma, kote 90o pa z enim. Rez je natančen in čist, v primerjavi z žago pa ustvari minimalno količino prahu in odpadkov. Med standardno opremo sodi zaščitna ograja, drsnik za odpadke, diagramska merilna skala, avtomatski podpornik pri rezanju, namestljivi stoper.

MORSO H (pnevmatska)
MORSO H (pnevmatska)

Morso H pnevmatska giljotina za rezanje lesenih in PVC letev je preprosta za uporabo in zasnovana tako, da smo pri upravljanju z njo varni pred urezninami. Med standardno opremo sodi diagramska merilna skala, prilagodljiva opora za namestitev kota, nastavljivi podporni podaljšek, zaustavljalec letvice po dolžini, drsnik za odpadke, zaščitna ograja, dodatna oprema ponuja še levi podporni podaljšek, dodatni desni podaljšek, avtomatski podpornik pri rezanju, priporoča pa se tudi nakup koša za shranjevanje odpadkov.

MORSO EH (elektro hidravlična)
MORSO EH (elektro hidravlična)

Elektro - hidravlična giljotina za rezanje lesenih PVC letev. Lastnosti Morso EH modela ustrezajo lastnostim Morso EHT modela, s to razliko, da je Morso EHT za približno 50 odstotkov hitrejši. Morso EH ustvari enak rezultat kot Morso F, s to razliko, da je giljotina Morso EH avtomatska in je delo opravljeno že s pritiskom dveh stikal. Je varna za uporabo, saj se je zaradi načina njenega delovanja (pritiska obeh stikal hkrati) nemogoče urezati. V primerjavi z dvojnimi žagami omogoča Morso EH čisti in natančni rez, zaradi česar se bistveno zmanjša količina prahu, nastalega pri rezanju. Morso EH ima enako standardno opremo kot Morso F, povečano za levi podporni podaljšek, avtomatski podpornik pri rezanju, diagramsko merilno skalo z dvema nastavljivima stoperjema, avtomatski cikel reza, nastavljivo globino reza. Giljotina Morso EH jedovolj vzdržljiva za neprekinjeno celodnevno delo.

MORSO EHT (elektro hidravlična)
MORSO EHT (elektro hidravlična)

Lastnosti Morso EHT modela ustrezajo lastnostim Morso EH modela, s to razliko, da je Morso EHT za približno 50 odstotkov hitrejši. Morso EHT ustvari enak rezultat kot Morso F, s to razliko, da je giljotina Morso EHT avtomatska in je delo opravljeno že s pritiskom dveh stikal. Je varna za uporabo, saj se je zaradi načina njenega delovanja (pritiska obeh stikal hkrati) nemogoče urezati. V primerjavi z dvojnimi žagami omogoča Morso EHT čisti in natančni rez, zaradi česar se bistveno zmanjša količina prahu, nastalega pri rezanju. Morso EHT ima enako standardno opremo kot Morso F, povečano za levi podporni podaljšek, avtomatski podpornik pri rezanju, diagramsko merilno skalo z dvema nastavljivima stoperjema, avtomatski cikel reza, nastavljivo globino reza. Giljotina Morso EHT jedovolj vzdržljiva za neprekinjeno celodnevno delo.

MORSO EH XL (elektro hidravlična)
MORSO EH XL (elektro hidravlična)

Avtomatska elektrohidravlična giljotina je idealna za rezanje lesenih, PVC in MDF letev, pri čemer njena glasnost ne presega 70db. Morso EHXL ustvari enak rezultat, kot Morso EH, s to razliko, da je giljotina Morso EHXL avtomatska in je delo opravljeno že s pritiskom dveh stikal. Je varna za uporabo, saj se je zaradi načina njenega delovanja (pritiska obeh stikal hkrati) nemogoče urezati. Morso EHXL je na voljo v izvedbi s trifaznim motorjem, prav tako pa tudi z enofaznim. Giljotina Morso EHXL je dovolj vzdržljiva za neprekinjeno celodnevno delo.