Polipropilenske plošče - Plošče - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
Akylite PP plošče
Akylite PP plošče

PP plošča, struktura - mehurčki. Za notranjo in zunanjo uporabo, ker so obdelane s sistemom korona so primerne za UV tisk in sitotisk. Na voljo so plošče debeline 2,5 in 2,9 mm. Plošče so lahke, močne in odporne, na njih se folija zelo dobro kašira. Ploščo lahko upogibamo če je vroča ali mrzla. 

Akyplac PP plošče
Akyplac PP plošče

PP celična plošča, struktura - kanalčki. Za notranjo in zunanjo uporabo, ker so obdelane s sistemom korona so primerne za UV tisk in sitotisk. Na voljo so plošče debeline 5 in 10 mm. Plošče so lahke, močne in odporne, na njih se folija zelo dobro kašira. 

3D LITE PP plošče
3D LITE PP plošče

UV stabilizirana PP plošča, za notranjo in zunanjo uporabo. Na gladko stran lahko kaširamo folijo, reliefna mehurčkasta stran pa omogoča direkten UV tisk, ki daje poseben 3D efekt. Plošče so zelo prožne in upoglljive, zato so zelo primerne za industrijsko pakiranje, POS stojala...

Akyprint PP plošče
Akyprint PP plošče

PP plošča, struktura - mehurčki. Za notranjo in zunanjo uporabo, ker so obdelane s sistemom korona so primerne za UV tisk in sitotisk. Tiska se lahko na obe strani plošče. Na voljo so plošče debeline 2,5 in 2,9 mm. Plošče so lahke, močne in odporne, na njih se folija zelo dobro kašira.