JUMBO JOINT AUTOMATICA 5MP - Avtomatski stroji za sestavljanje okvirjev - Stroji - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.

JUMBO JOINT AUTOMATICA 5MP

Pilm
JUMBO JOINT AUTOMATICA 5MP
Prenesi si

Visoka zmogljivost Jumbo Joint Automatica 5MP omogoča hitro in prilagodljivo delo za vse vrste produkcije. Dostopen je na podstavku ali pa ga preprosto postavimo na delovno površino. Avtomatsko lahko vstavi eno ali več sponk na največ pet samostojnih ali vzporednih pozicij. Sposoben je shraniti do 250 različnih delovnih postopkov glede na 250 različnih vrst okvirjev. Posebno znanje za njegovo upravljanje ni potrebno, saj je preprosto obvladljiv. 

Ročno je potrebno nastaviti le prvi proces. Opremljen je s pnevmatičnim potisnikom, ki sproži delovanje stroja na začetek, kadar je polnilo s sponkami prazno. Vse posamezne nastavitve se lahko nastavijo ročno na prednjem delu (moč prednjega in zgornjega potisnika, hitrost zgornjega sestopa, računalniške nastavitve). Stroj je opremljen z dvema samonastavljivima potisnikoma, ki vertikalno delujeta do 60 mm, kar omogoča lažje nastavljanje in spenjanje okvirja. Poleg tega je stroju lahko dodana še avtomatska naprava za vstavljanje sponk. Med dodatno opremo sodijo rezervno kladivo, omarno stojalo, pomožna naslonjala in oljni filter.

JUMBO JOINT AUTOMATICA 5MP - STAPLER (auto podajanje sponk) 5100 € brez DDV

Lastnosti:
•  Delovna širina: 120 mm
•  Vključuje dvojni hidravlični primež
•  Vključuje omarno stojalo

Dodatna oprema:
•  Oljni filter                                                              80 € brez DDV
•  Par podpornih rok                                               100 € brez DDV

Želim izvedeti več o
JUMBO JOINT AUTOMATICA 5MP