Artiteq sistem za obešanje slik - VIDAL trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.

Artiteq sistem za obešanje slik

Artiteq sistem za obešanje slik

Sistem za obešanje sli Artiteq je prakticen in enostaven za uporabo. Primeren je za uporabo tako v vašem domu, kot v poslovnih in galerijskih prostorih.

Artiteqov sistem uporabljajo in nanj prisegajo po v mnogih evropskih državah kot tudi v Aziji in Braziliji. Mnoge državne institucije so sistem za obešanje slik izbrale za ureditev svojih galerijskih in pisarniških prostorov. Reference prikazane na spodnjih slikah so na primer Art Gallery ANN DE AMSTEL, CZ GROUP TILBURG, UNIVERZA V TILBOURGU, LOUWMAN muzej v Haagu in mnoge druge.

Sistemi za obešanje slik niso primerni le za galerijske ali razstavne prostore, temveč lahko lično ter preprosto popestrijo tudi stene v domačih bivalnih prostorih. Opremite vašo novo pisarno s slikami vaših uspehov, obesite priznanja in diplome v vodoravni vrsti, zamenjajte razporeditev po želji in brez orodja, ohranite novo prebarvano steno brez lukenj in prask. Tudi otroška soba, kuhinja, dnevno bivalni prostor ali predhodni prostori so lahko urejeni lično in v skladu z ostalo ureditvijo prostora. Sistem za obešanje Artiteq omogoča preprosto menjavo elementov - brez orodja ali prevrtavanja. Elemente je mogoče v šino vpeti brez vdrsavanja od začetka in spreminjanja celotne kompozicije.

Artiteqov sistem obešanja slik priporočamo tako za preproste postavitve kot tudi zahtevnejše v smislu teže in dosegljivosti. Elementi so na voljo iz zaloge, glede na vaš prostor in želje pa vam lahko pripravimo kompletno ponudbo.

Za podrobnejše informacije kliknite na spodnjo povezavo:

Artiteq sistemi za obešanje

  • Artiteq sistem za obešanje slik
  • Artiteq sistem za obešanje slik
  • Artiteq sistem za obešanje slik
  • Artiteq sistem za obešanje slik