Artiteq sistemi za obešanje slik

Artiteq sistemi za obešanje slik

Sistemi za obešanje Artiteq so praktični in enostavni za uporabo. Primerni so za uporabo tako v vašem domu, kot v poslovnih in galerijskih prostorih.

Artiteqov sistem uporabljajo in nanj prisegajo v mnogih evropskih državah kot tudi v Aziji in Braziliji. Mnoge državne institucije so sistem za obešanje slik izbrale za ureditev svojih galerijskih in pisarniških prostorov. Sisteme uporabljajo povsod po svetu v znanih galerijah kot so Art Gallery ANN DE AMSTEL, CZ GROUP TILBURG, UNIVERZA V TILBOURGU, LOUWMAN muzej v Haagu in mnoge druge.

Sistemi za obešanje slik niso primerni le za galerijske ali razstavne prostore, temveč lahko lično ter preprosto popestrijo tudi stene v domačih bivalnih prostorih. Opremite vašo novo pisarno s slikami vaših uspehov, obesite priznanja in diplome v vodoravni vrsti, zamenjajte razporeditev po želji in brez orodja, ohranite novo prebarvano steno brez lukenj in prask. Tudi otroška soba, kuhinja, dnevno bivalni prostor ali predhodni prostori so lahko urejeni lično in v skladu z ostalo ureditvijo prostora. Sistem za obešanje Artiteq omogoča preprosto menjavo elementov - brez orodja ali prevrtavanja. Elemente je mogoče v šino vpeti brez vdrsavanja od začetka in spreminjanja celotne kompozicije.

Artiteq sistem obešanja slik priporočamo tako za preproste postavitve kot tudi zahtevnejše v smislu teže in dosegljivosti. Elementi so na voljo iz zaloge, glede na vaš prostor in želje pa vam lahko pripravimo kompletno ponudbo.

V priloženem interaktivnem PDF si lahko izberete sistem, ki vam ustreza. S kliki na povezave si lahko ogledate tudi montažni video ter opise sistemov na Artiteq spletni strani: Artiteq - Interaktivni PDF

Sisteme si lahko ogledate tudi na naši spletni strani:
Artiteq sistemi za obešanje

Artiteq inspiracijske video predstavitve:
Artiteq - Predstavitev podjetja
Artiteq - dekoracija doma
Artiteq - Contour Rail the movie
Artiteq - Imagine It sistemi
Artiteq - Info Rail in schools

Artiteq katalogi:
Artiteq - product catalogue 2021
Artiteq - brochure commercial market 2019-2020
Artiteq - enjoy - live - love - living
Artiteq - brochure for schools