DGcal certifikati

DGcal certifikati

Sporočamo vam, da smo dobili certifikat za vse DGcal folije serije 3000. Podjetje DGcal jamči, da vse njihove folije z transparentnim ali block-out sivim lepilom serije 3000 ustrezajo kriterijem HP latex tiskalnikov. Barvno upravljanje je usklajeno z HP proizvajalci latex tiskalnikov.

Potrjeno so DGcal serije 3000 ene izmed najboljših folij za tiskanje z HP latex tiskalniki.

Prav tako čakamo še na rezultate polimernih serij 2000, ki so trenutno še na testiranju.

V priloženem PDF-ju je certifikat za folije z transparentnim (PT) ali block-out (PG) sivim lepilom.

V naši izbiri folij lahko te folije poiščete v kategoriji monomernih print folij - folije z oznako DGCP 3000.

Podjetje FILMTEX je mednarodno podjetje, ki se že več kot 35 let ukvarja z proizvodnjo različnih medijev za tisk. DGcal Evropska podružnica podjetja FILMTEX je leta 2012 svoje medije za tisk predstavila na sejmu FESPA Digital 2012 za celoten evropski trg.

DGcal folije so izdelane po evropskih standardih in izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. DGcal ponuja širok izbor folij za različne namene za notranjo ali zunanjo uporabo. Primerne so za digitalno tiskanje ali sitotisk kot tudi za izrezovanje nalepk. Folije lahko uporabljamo v različne namene kot so: reklamni napisi (artitekturni, industrijski ali komercialni), dekoracije (v zunanjem ali domačem okolju, za avtomobile...) ali pa promocijske grafike tako za zunanjo kot notranjo uporabo.

  • DGcal certifikati
  • DGcal certifikati
  • DGcal certifikati
  • DGcal certifikati